Diensten

Wij zijn GTO IT en wij zijn gespecialiseerd in M365 oplossingen. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen en uw organisatie de integratie met M365 laten beleven zoals nooit tevoren. Onze oplossingen omvatten onder andere Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive.

Staat er een oplossing niet genoemd? Neem dan gerust contact op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Moderne werkplek(ken)

Zowel fysieke als virtuele moderne werkplekken zijn tegenwoordig een pré voor elke organisatie. Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn belangrijke gespreksonderwerpen van deze tijd.

Onze moderne werkplek biedt u de mogelijkheid om voor te bereiden op de toekomst. Wij configureren alle benodigde Microsoft 365-mogelijkheden die u nodig hebt en bieden hulp bij het volledig moderniseren van uw werkplek. Dit omvat het optimaliseren van uw werkruimte, het implementeren van nieuwe technologieën en het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van uw team.

Ook kunnen we complete werkplekken bieden, deze zijn dan voorzien van laptop, monitor en dockingstation. Plug and play.

Defender for Endpoint

Microsoft Defender for Endpoint is een geavanceerde endpoint-beveiligingsoplossing die helpt bij het voorkomen, detecteren, onderzoeken en reageren op geavanceerde bedreigingen. Het is onderdeel van Microsoft 365 Defender en kan worden geïntegreerd met Defender for Cloud Apps.

Door de integratie van Defender for Endpoint met Microsoft 365 Defender worden signalen van de Microsoft Defender-suite gecorreleerd over endpoints, identiteiten, e-mail en SaaS-apps om detectie op incidentniveau, onderzoek en krachtige responsmogelijkheden te bieden. Het verbetert uw operationele efficiëntie met betere prioritering en kortere responstijden die uw organisatie effectiever beschermen.

Security Management

Met de M365 Security Incidenten afhandeling van GTO IT kunt u snel en effectief reageren op beveiligingsincidenten die van invloed kunnen zijn op uw M365-omgeving. Dit zorgt voor een veiligere en betrouwbaardere IT-infrastructuur.

Met deze dienst kunt u uw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen en gegevensverlies. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van beveiligingsincidenten.

Exchange Migratie

Maakt u op dit moment gebruik van Exchange on-premisse en mist u schaalbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit? Wij kunnen u helpen om uw onpremisse e-mail services te migreren naar de cloud. Met onze cloudoplossing kunt u weer flexibel zijn en heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mails. Bovendien biedt onze cloudoplossing schaalbaarheid en beschikbaarheid waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw e-mail services. Neem contact met ons op voor meer informatie

Teams VOIP

Met Teams Voip kunt u bellen met uw klanten binnen één applicatie. Onze implementatie zorgt ervoor dat u via Teams kunt bellen. Dit betekent dat u niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende applicaties om uw klanten te bereiken. U kunt nu al uw communicatie binnen één platform beheren en zo efficiënter werken. Bovendien biedt Microsoft Teams tal van andere functies die uw communicatie nog verder kunnen verbeteren, zoals videoconferenties, chat en bestandsdeling.

M365 Back-up en Recovery

Microsoft zorgt er niet voor dat uw bestanden veilig worden bewaard en teruggehaald kunnen worden. Als u een virus krijgt of als er per ongeluk veel bestanden worden verwijderd, bent u ze kwijt. Daarom biedt GTO IT M365 back-up aan. Met deze dienst hoeft u zich geen zorgen te maken en kunnen we uw gegevens gratis herstellen als dat nodig is. Bovendien kunnen we ook e-mail, OneDrive en Teams kanalen back-uppen en terugzetten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Intresse?




    Scroll naar boven